Elemes kivetítő projektor lapon - 90604

-17%
Elemes kivetítő projektor lapon - 90604
1 240 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

1 030 Ft
Kezdete: 2024.04.11   A készlet erejéig!

Elemes kivetítő projektor lapon

 

Világítsa be a gyermek szobáját a varázslat és a csodák fényével ezzel a kézilámpás kivetítővel! Ez a kézilámpa formájú játék egy kiváló eszköz a gyermekek képzeletének felkeltésére, miközben érdekes és tanulságos dinós képeket vetít a falra.


A játékunk egy kompakt, kézilámpa formájú eszköz, amely egyszerűen kezelhető még a kisebb gyermekek számára is. Csak helyezze be a kivetítő lemezt, kapcsolja be a projektort, és máris élvezheti a lenyűgöző képeket, amelyek megjelennek a falon.


A játékcsomag tartalmaz három különböző kivetítő lemezt, amelyek összesen 24 különböző dinoszauruszos képet tartalmaznak. A gyerekek izgalommal fognak várni minden új képet, miközben megismerkednek az őslények világának csodáival.


De nem csak a képek varázslatosak! A projektor kompakt formájával és könnyű kezelhetőségével a gyerekek akár maguk is bejárhatják a szobát, és vetíthetnek képeket különböző felületekre, ösztönözve a felfedezési vágyukat és a kreativitásukat.

 

A játék működtetéséhez 3 db AG10-es gombelem szükséges melyeket a csomagolás tartalmaz. 

 

A kivetítő mérete: 11 cm. 


Az ár 1 darabra vonatkozik!

A termék több színben és mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű.

FIGYELEM! Amennyiben nem jelezte hogy milyen színben, mintában illetve formában akarja a terméket fogadni, a véletlen kiválasztással kapcsolatban reklamációt nem fogadhatunk el.

A termék egyen csomagolású. A tulajdonságok eltérhetnek a csomagoláson láthatótól.

Adatok
Cikkszám
90604SZ
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!