Crayola

Üdvözlünk a Crayola kategóriánkban, ahol a színek és a kreativitás találkozik az oktatással és a szórakozással. A Crayola már több mint egy évszázada az egyik legismertebb és legkedveltebb márka a gyermekkori alkotás és tanulás terén, számos kreatív termékkel, amelyek inspirálják a gyerekeket és a felnőtteket egyaránt. A Crayola termékei közé tartoznak a viaszkréták, filctollak, vízfestékek, modellezőgyurmák és sok más, amelyek lehetővé teszik a kifejező és kreatív játékot minden korosztály számára.

Nincs ilyen termék.
Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

Termékválaszték

A Crayola kínálatában megtalálható:

 • Viaszkréták és Filctollak: Az ikonikus Crayola viaszkréták és a sokszínű filctollak széles választéka, amely minden rajzolási és színezési projekt alapját képezik.
 • Festékek és Ecsetek: Vízfestékek, temperák és a hozzájuk tartozó ecsetek, amelyekkel a gyerekek felfedezhetik a festészet világát.
 • Modellezőgyurmák: Könnyen formázható és nem száradó gyurmák, amelyekkel a gyerekek háromdimenziós alkotásokat hozhatnak létre.
 • Kreatív Készletek: Tematikus kreatív készletek, amelyek konkrét projekteket és ötleteket kínálnak a gyerekeknek, hogy inspirálják őket az alkotásra.

Fejlesztő Hatások

A Crayola termékei számos előnnyel járnak:

 • Kreativitás: Ösztönzik a gyerekeket, hogy kísérletezzenek a színekkel és formákkal, és saját egyedi alkotásokat hozzanak létre.
 • Finommotorikus Készségek: A rajzolás, festés és modellezés fejleszti a kézügyességet és a finommotorikus mozgások koordinációját.
 • Kognitív Fejlődés: A színek és formák felismerése, valamint a projektek tervezése és kivitelezése segít fejleszteni a problémamegoldó készségeket és a kritikai gondolkodást.
 • Önbecsülés: A saját alkotások elkészítése és megosztása növeli a gyerekek önbizalmát és önbecsülését.

Ajánlások a Választáshoz

 • Életkor: Válassz a gyermek életkorának megfelelő Crayola terméket, figyelembe véve a termék használatának biztonságát és komplexitását.
 • Érdeklődési kör: Figyelembe véve a gyermek érdeklődését, válassz termékeket, amelyek leginkább illeszkednek az ő kreatív igényeihez és stílusához.
 • Biztonság: A Crayola termékek nem toxikusak és gyermekbarát anyagokból készülnek, de mindig olvasd el a címkét és a termékleírást a biztonságos használat érdekében.

Fedezd fel a Crayola kínálatát, és engedd, hogy a gyerekek (és a felnőttek is!) kifejezzék magukat a színek és a kreativitás végtelen világában. A Crayola termékekkel az alkotás mindig szórakoztató és inspiráló, segítve a gyerekeket abban, hogy maximálisan kiaknázzák kreatív potenciáljukat.