Geomag

A Geomag egy innovatív építőjáték, amely mágneses rúdakat és fémgolyókat használ az építmények összeállításához, lehetővé téve a gyerekek és felnőttek számára egyaránt, hogy háromdimenziós szerkezeteket hozzanak létre. A Geomag játékok elősegítik a kreativitást, a térbeli érzékelést, valamint a tudományos és mérnöki alapelvek megértését egy játékos és interaktív formában.

Nincs ilyen termék.
Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

Geomag Játékok Jellemzői

 • Mágneses Szerkezet: A Geomag játékok alapvető elemei a mágneses rúdak és a fémgolyók, amelyekkel stabil, mégis könnyen átalakítható szerkezetek hozhatók létre.
 • Oktatási Érték: A játékok segítségével a gyerekek játékosan ismerkedhetnek meg a mágnesség, a geometria és a fizika alapvető elveivel.
 • Kreativitás és Innováció: Korlátlan építési lehetőségeket kínálnak, ösztönözve a felhasználókat, hogy saját ötleteiket valósítsák meg és új konstrukciókat találjanak ki.
 • Környezettudatos Gyártás: A Geomag vállalat kiemelten figyel a fenntarthatóságra és a környezetvédelemre, így a játékok gyakran újrahasznosított vagy környezetbarát anyagokból készülnek.

Népszerű Geomag Szettek

 • Geomag Classic: Az alapvető Geomag készlet, amely a mágneses rúdakat és fémgolyókat tartalmazza, többféle színben és hosszúságban, így alapozva meg a végtelen építési lehetőségeket.
 • Geomag Panels: Ebben a változatban műanyag panelek is találhatók, amelyek tovább bővítik az építési lehetőségeket és színesítik a szerkezeteket.
 • Geomag Mechanics: A Mechanics széria ötvözi a mágneses építőelemeket mozgó alkatrészekkel, így bevezetve a mechanikai mozgás alapelveit az építményekbe.
 • Geomag Pro-L: Ez a sorozat erősebb mágneseket és bonyolultabb készleteket kínál, kifejezetten a haladó építők számára.

Geomag Játékokkal Kapcsolatos Tanácsok

 • Korosztály: Mivel a kis alkatrészek fulladásveszélyt jelenthetnek, a Geomag játékokat általában 3 éves kor feletti gyerekek számára ajánlják.
 • Biztonság: Mindig ellenőrizzük a játékokat, hogy nincsenek-e sérült vagy hiányzó alkatrészek, amelyek veszélyeztethetik a gyerekek biztonságát.
 • Tanulás és Játék: Használjuk ki a Geomag szetteket az oktatás és a szórakozás ötvözésére, segítve a gyerekeket a tudományos koncepciók megértésében és a kreatív gondolkodás fejlesztésében.

A Geomag egy kiváló eszköz a kreatív építéshez, amely ötvözi a szórakozást az oktatással, és lehetőséget biztosít minden korosztály számára, hogy felfedezzék a mágnesesség csodáját és a strukturális tervezés örömét.