Homokozó szett + vödör hálóban - 47367

-23%
Homokozó szett + vödör hálóban - 47367
Homokozó szett + vödör hálóban - 47367
Homokozó szett + vödör hálóban - 47367
Homokozó szett + vödör hálóban - 47367
2 199 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

1 699 Ft
Kezdete: 2024.05.12   A készlet erejéig!

Homokozó szett + vödör hálóban

 

Fedezze fel a vidám homokozó élményt a kiváló minőségű Homokozó Szettel! A szett minden szükséges eszközt tartalmaz, amire gyermekének szüksége lehet a homokvárak építéséhez és a homokkal való játékhoz. A szettben található egy strapabíró vödör, amely ideális a homok szállítására és formázására. Egy fantasztikus homokozó malom is a csomag része, melynek segítségével a homok áramlása szinte varázslatos lesz.

A szitás kanál segítségével könnyedén szétválaszthatja a finom homokot a nagyobb szemcsektől, így tökéletes anyaggal dolgozhat. A szettben továbbá található két különféle homokozó forma, amelyekkel gyermekének izgalmas alakzatokat hozhat létre. A lapát pedig segítségével ásatni és formázni tudja a homokot, amivel még több kreatív lehetőség nyílik a játék során.

Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget, és szerezze be a Homokozó Szettet, amellyel garantáltan órák hosszat tartó szórakozást és felejthetetlen pillanatokat nyújt gyermekének! Vásárolja meg most, és élje át a homokozás örömét együtt családjával!

 

A szett tartalma: 1 db vödör, 1 db homokozó malom, 1 db szitás kanál, 2 db homokozó forma és 1 db lapát.

 

A vödör mérete: 20 x 11 cm. 

 

Az ár 1 szettre vonatkozik!

 

A termék több színben és mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű.

FIGYELEM! Amennyiben nem jelezte hogy milyen színben, mintában illetve formában akarja a terméket fogadni, a véletlen kiválasztással kapcsolatban reklamációt nem fogadhatunk el.

Adatok
Cikkszám
47367
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!