Lufi fólia 18" szív love you - 06207

-16%
Lufi fólia 18" szív love you - 06207
1 700 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

1 420 Ft
Kezdete: 2024.05.09   A készlet erejéig!

Lufi fólia 18" szív love you

 

Képzeld el azt a pillanatot, amikor szeretteid arcán felragyog a mosoly, miközben kezükbe veszik ezt a gyönyörű, 46 cm-es szív alakú fólia lufit. A lufin egy nagy, szembeötlő "LOVE YOU" felirat szerepel, ami tökéletesen kifejezi érzéseidet és gondolataidat.

Ez a különleges lufi ideális választás Valentin-napra, évfordulókra vagy bármilyen meghitt pillanatra, amikor szeretnéd kimutatni érzéseidet. A feltűnő, de mégis elegáns dizájn mindenkit elbűvöl, legyen szó fiatalokról vagy idősebbekről. Az 18 colos méret pont megfelelő ahhoz, hogy figyelemfelkeltő legyen, de mégis finoman illeszkedjen az ünnepi díszítésbe.

A fólia lufi tartóssága biztosítja, hogy az üzenet ne csak egy napig tartson, hanem sokáig emlékeztessen arra a különleges pillanatra. Ráadásul a lufi kiváló minősége garantálja, hogy nem veszít fényéből és formájából, még hosszú ideig élvezhető marad.

Válaszd ezt a "LOVE YOU" fólia lufit, és adj át egy szívhez szóló üzenetet egy elegáns és stílusos módon. Ez a lufi több mint egy ajándék: egy érzelmekkel teli, maradandó emlék, ami biztosan a szívhez szól.

Adatok
Cikkszám
6207
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!