Rendelj Most 50.000.-Ft Felett és Ingyen kiszállítjuk a Rendelésed!

Papírtasak karácsonyi 34x28x9 cm - 71441

Cikkszám: 
71441

Papírtasak karácsonyi - 34x28x9 cm

 

Fedezd fel a varázslatos ünnepi hangulatot minden ajándékkal, amit átadsz ebben a különleges karácsonyi papírtasakban! Készülj fel a meglepetésekre és a mosolyokra, hiszen ez a 34x28x9 cm-es papírtasak tökéletes társad lesz az ajándékozás izgalmas pillanataiban.

Minden tasak egy kis művészeti remekmű: karácsonyi csomagok, mikuláscsizma, fenyőág és csillogó karácsonyi díszek kelnek életre rajtuk. A négy varázslatos minta közül választhatsz, hogy a meglepetésed nem csak tartalmában, hanem csomagolásában is egyedi legyen.

Képzeld el, ahogy a fa alatt sorakoznak ezek a csodás tasakok, mindenki számára egy kis titokkal a belsejében.

Vár a meglepetés, vár a kaland, vár a karácsonyi varázslat – mindezt egy tasakban! Adj át minden ajándékot egy mosollyal, és tedd az ünnepi pillanatokat még emlékezetesebbé ezzel a különleges karácsonyi papírtasakkal!

 

Az ár 1 darabra vonatkozik!

 

A termék több színben, mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni!

299 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Papírtasak karácsonyi 34x28x9 cm - 71441
Papírtasak karácsonyi 34x28x9 cm - 71441
299 Ft