Rendelj Most 50.000.-Ft Felett és Ingyen kiszállítjuk a Rendelésed!

Papírtasak karácsonyi 30x23x8 cm - 71443

Cikkszám: 
71443

Papírtasak karácsonyi - 30x23x8 cm

 

Fedezd fel a karácsonyi varázslatot egy csodálatos papírtasakkal, ami pont olyan izgalmas és különleges, mint maga az ünnep! Ez a 30x23x8 centiméteres papírtasak tökéletes társad lesz az ajándékozás izgalmas pillanataiban.

Képzeld csak el, ahogy a kezedben tartasz egy ilyen tasakot, melyen kedves karácsonyi csomagok, csillogó díszek, egy arany szarvas és zöldellő fenyőfa képei mosolyognak rád. Mindegyik tasak egy-egy kis műalkotás, mely a karácsonyi hangulatot csempészi a szobádba.

Négyféle varázslatos mintával kapható, hogy választhass a kedvenc karácsonyi témáid közül! Akár egy hóemberes csatangolásra vágysz, akár a hópelyhek táncát szeretnéd megörökíteni az ajándékodon, minden tasak garantálja a meglepetés és öröm érzetét.

Használd ezeket a színes és vidám tasakokat az ajándékok elrejtésére, és figyeld meg, ahogy a család minden tagjának arcára mosolyt csalnak, mikor kézbe veszik. 

Készülj a karácsonyi ajándékozásra egy kis extra varázslattal ezzel a karácsonyi papírtasakkal! Legyen a tiéd a legszebb csomag az alatt a fényesen díszített fenyőfa alatt.

 

Az ár 1 darabra vonatkozik!

 

A termék több színben, mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni!

299 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Papírtasak karácsonyi 30x23x8 cm - 71443
Papírtasak karácsonyi 30x23x8 cm - 71443
299 Ft