Rendelj Most 50.000.-Ft Felett és Ingyen kiszállítjuk a Rendelésed!

Hot Pot ügyességi társasjáték

Cikkszám: 
01751

Hot Pot ügyességi társasjáték:Minőség: 1 osztályAjánlott: 5 éves kortólPróbáld meg kiszedni a megfelelő ételt a tálból. Húzz egy kártyát, nézd meg a rajta lévő alapanyagokat és kezdődhet a játék. Egy kiszámíthatatlan és gyors ügyességi játék, amelyben az dönt, hogy milyen hirtelen tudod kiszedni a hozzávalókat. Egyszerűnek tűnik? Gondold át újra! Csak a csipeszt vagy az evőpálcikát és fürge kezedet használhatod!A doboz tartalma:

- 4 csipesz a legfiatalabb játékosoknak

- Bambusz evőpálcikák

- Tészta

- 1 tál

- 56 feladat 28 kártyán

- 40 ételA játék menete: Rakd a tálat egy kemény felületre, például az asztalra vagy a padlóra; tedd bele a tésztát és az ételeket, majd óvatosan keverd össze az egészet. Ügyességi szintedtől függően vedd kézbe az evőpálcikát vagy a csipeszt. A kártyákat rakd a tál mellé a könnyebb vagy a nehezebb feladattal felfelé. Keverd meg a kártyákat, és terítsd ki őket a tál körül úgy, hogy ne lehessen látni a teljesítendő feladatokat.

A játék célja: Gyűjts össze 5 feladatkártyát.Az a játékos kezdi meg a játékot, aki már nagyon éhes, egy feladatkártya felfordításával. Amint elhangzik a HOT POT kiáltás, minden játékos elkezdi kiszedni a kártyán látható hozzávalókat, és sietnek azokat maguk elé helyezni. Mindenki egyszerre játszik. Csak evőpálcikát vagy csipeszt használjatok. Aki elsőként gyűjti össze a szükséges hozzávalókat, hangos csámcsogással jelzi, hogy teljesítette a feladatot. Ha a játékos által kivett hozzávalók megegyeznek a kártyán szereplőkkel, akkor a játékos megtartja a kártyát, és maga elé helyezi.

 

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!