Welly Porsche Carrera fém autó, 17564

-17%
Welly Porsche Carrera fém autó, 17564
4 740 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

3 950 Ft
Kezdete: 2024.05.02   A készlet erejéig!

Porsche Carrera fém autó

Élje át a sebesség és a dizájn páratlan ötvözetét ezzel a Porsche Carrera fémautó modelljével, ami minden autórajongó és gyűjtő számára kihagyhatatlan darab. Ez a lenyűgöző modellautó tökéletesen megtestesíti a Porsche Carrera ikonikus stílusát és elegáns vonalait, ami a német autógyártás csúcsteljesítményét képviseli.

A Porsche Carrera fémautó modellje kifinomult részleteivel és precíz kidolgozásával igazán figyelemfelkeltő. A minőségi fémből készült kivitelezés garantálja a modell hosszú távú tartósságát és fényűző megjelenését. A modellautó minden egyes íve, vonala és felülete az eredeti autó dizájnját tükrözi, így valósághű élményt nyújtva a Porsche szerelmeseinek.

A Porsche Carrera modellautó tökéletes választás gyűjtemények számára, de akár asztali díszként vagy inspiráló irodai kiegészítőként is megállja a helyét. Legyen szó ajándékozásról vagy saját gyűjtemény bővítéséről, ez a modellautó minden alkalommal lenyűgöző választás.

Méret: 12 x 3 cm.

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A játék több színben, mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni!

Adatok
Cikkszám
17564
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!