Blog

Gyakorlati útmutatók az iskolába való visszatéréshez a COVID-19 idején

Póny Játék Webáruház
2023.11.20 18:28
Gyakorlati útmutatók az iskolába való visszatéréshez a COVID-19 idején

Ez a pandémiás időszak jelentős stresszel járt mindannyiunk számára szerte a világon. A tanároknak szülőknek gyerekeknek egyaránt, sok esetben át kellett rendezniük a hétköznapjaikat, át kellett alakitani az időbeosztásukat, akár az osztálytermet, hogy elegendő helyet biztosítsanak a társadalmi távolságtartáshoz. Sajnos ennek eredményeképpen a „normális időkben” általánosan elterjedt játékok foglalkozások, most jelentősen lecsökkentek, vagy együttesen megszűntek átmenetileg a napi programból.

A játékok és játszás nélkülözhetetlen eszközei voltak az oktatásnak és a tantermeknek. A gyermekeknek játszaniuk kell, meg kell érinteniük és kezelniük kell a dolgokat, hogy biztosítsák érzelmi fejlődésüket és pszichomotoros készségeiket, és ezektől a tapasztalatoktól való megfosztásuk korai életükben befolyásolhatja jövőbeli fejlődésüket.

Nagyon fontossá vált a játékok higiéniai tisztántartása, így a gyerekek játékon keresztül folytathatják a tanulást.

A Játék webáruházunkban igyekszünk olyan jellegű oktató és fejlesztő játékokat is tartani amik segítik a gyermekek fejlődését, tanulását. Gyerek könyvek kategóriákban széles választékban megtalálhatóak a gyermek és mese könyveink is, nagy választékban.

Legtöbb játékunkat megbízható forrásból szerezzük be, ezzel is ügyelünk a gyerekek biztonságos fejlődésére. Játékainkat óvodás és iskolás csoportokban is előszeretettel vásárolják.

Bár a koronavírus elleni játékokat még nem találták fel, bizonyos játékok higiénikusabbak és könnyebben fertőtleníthetők. Ez segít megelőzni a vírus terjedését azáltal, hogy egyszerűsíti a tisztítási folyamatot, és megkönnyíti számunkra, hogy vállaljuk a kihívást, hogy a jelenlegi körülmények között tanítsuk a gyerekeket.

Kérjük tekintsd meg webáruházunk teljes kínálatát és válogass kedvedre a számodra megfelelő termékekből, kategóriákból.