Blog

D-toys Dorex kerti játszóház méhecskés

Póny Játék Webáruház
2023.11.20 18:21
D-toys Dorex kerti játszóház méhecskés

D-toys Dorex kerti játszóház méhecskés: Minőség: I. osztály Ajánlott: 3 éves kortól Legyél a kertben, vagy a szobában, a D-toys játszóházának segítségével bárhol élvezheted saját kis birodalmad! A házikó pillanatok alatt felállítható, összeszerelése apunak és anyunak sem fog fejtörést okozni. A nyitható ablakok és ajtók, a műanyagból megformált, részletgazdag kő- és faberakás még valósághűbbé teszik a játékélményt. Az izgalmas matricák és a vidám színösszeállítás minden gyermek számára vonzóvá varázsolják ezt a nem mindennapi kis házikót. Méret : 120 x 113 x 111 cm

D-toys Dorex kerti játszóház méhecskés:

Nincs jobb, mint a nyári napsütésben a kerti Party melett felállítani a gyerekeknek a csodaszép játszóházat a kert egyik sarkában. A méhecskés kerti játékház gyerekeknek, beltéri és kültéri egyaránt, játszóház, vidám matricákkal a kert ideális kiegészítője lehet. A vidám kis házikóba egyszerre akár több gyerek is befér, így nyugodtan játszhatnak meleg nyári napokon kint a friss levegőn, miközben árnyékban vannak. A ház egyszerűen összeszerelhető és ellenáll az időjárás viszontagságainak. Ezzel a meseszép játszóházzal a gyerekek is élvezhetik a kinti sütögetés mellett a felhőtlen szórakozást. A méhecskés játszóház beltéren és kültéren is egyaránt remekül helytál. Ha elered az eső vagy az idő viharosabbra fordulna, semmi gond a szobában is tökéletesen használható. A gyerekek kedvenc játékaikat bevihetik a házikóba, és akár többen is játszhatnak benne. Vagy a lányok berendezhetik a babáikkal és máris kész a varázslatos babaház.

A Méhecskés kerti játékház gyerekeknek, beltéri és kültéri egyaránt, játszóház, vidám matricákkal a kert ideális kiegészítője lehet. A vidám kis házikóba egyszerre akár több gyerek is befér, így nyugodtan játszhatnak meleg nyári napokon kint a friss levegőn, miközben árnyékban vannak. A ház egyszerűen összeszerelhető és ellenáll az időjárás viszontagságainak.