Blog

Cry Babies Minnie - Interaktív Baba

Póny Játék Webáruház
2023.11.20 18:18
Cry Babies Minnie - Interaktív Baba

Cry Babies Minnie - Interaktív Baba: Minőség: 1 osztály Ajánlott: 3 éves kortól Cry Babies Minnie a legújabb Cry Babies keservesen tud sírni és valósághű könnyeket hullajt. A gyerekeknek minél hamarabb meg kell vigasztalniuk és vissza tenni a szájacskájába a cumiját. Minnie olyan, mint egy igazi baba, a pociját simizve és magukhoz ölelve tudják a kicsik megnyugtatni. A játék 2 db AAA elemmel működik, amelyet a csomag nem tartalmaz. Mérete: 17 x 12 x 31 cm. A Cry Babies márkájú "Cry Babies - Minnie" nevű játék gyártója a TM Toys, főleg 3 és 8 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.

A Cry Babies Varázskönnyek babák valódi könnyekkel sírnak, és valósághű hangokat adnak ki. Ezek a babák azon túl, hogy nagyon aranyosak, gondoskodásra és felelősségre nevelnek. Cry Babies Varázskönnyek - Minnie baba a mindenki kedvence, a nagyon édes Minnie egér pizsit visel. A könnyezéshez szükséges víztartó a baba fejében található, működéséhez 2 db LR03/AAA elem szükséges, amit a csomagolás nem tartalmaz.

Cry Babies Varázskönnyek, igazán imádnivaló cuki babák! Szerezd be te is a legcukibb babákat most a jatek-webaruhaz.hu-n! Szinte biztos, hogy a te gyermeked is odáig lesz a Cry Babies babákért, hiszen a baba igazi könnyeket ejt és valósághű hangokat ad ki! Aranyos és édes babák nagy csillogó szemekkel, ami fontos, hogy gondoskodásra és felelősségre nevelik a gyermeket! A 30 cm magas babák sok törődést és szeretetet igényelnek, de a síráshoz után kell tölteni őket. A könnyezéshez szükséges víztartó a baba fejében található. 24 különféle Cry Babies babát gyűjthettek össze, ha pedig mind megvan, akkor a kiegészítőket is beszerezhetitek. A Cry Babies Varázskönnyek babák most cumisüveg házikókban érkeznek, a csomag pedig rengeteg kiegészítőt tartalmaz. Ezek a babák színes könnyel sírnak és cumisüveggel etethetők! 7 különféle házikót szerezhettek be, mindegyikben 1-1 meglepetés baba lakik. A cumisüveg házikók 15 cm magasak és 3 éves kortól ajánljuk. A Cry Babies babáknak nevük is van , a mesesorozatokat is nézhetitek együtt akár, ha már megvan például Lala, Daisy, Dotty, Coney vagy a többi baba!  Cry Babies legyen a kislányok kedvence és a gyerekszoba dísze !