Blog

Phlat Disc Játékszett Korong+Labda

Póny Játék Webáruház
2023.11.07 15:18
Phlat Disc Játékszett Korong+Labda

Phlat Disc igazán szórakoztató és felemelő játék lehet azoknak akik a szabadba vágynak egy kis testmozgásra, vagy kikapcsolódásra. Ez a játék igazából egy kiváló képességekkel rendelkező frizbi, nagyon könnyű és hihetetlenül jól repül, anyagát tekintve rugalmas textilből készült, amiről a bolyhos labda könnyedén pattan meg rajta. Játssz a strandon a medencében, vagy otthon a kertben, mindegy, a lényeg, hogy mozdulj ki és mozgasd meg a csontjaidat! 

A mai rohanó világunkban a gyermekek nagyon kevés időt töltenek építő jellegű játékkal, pedig ez nagyon fontos, és ráadásul a tanulási képességek fejlesztéséhez szinte nélkülözhetetlen. Ha egy gyermek szorgalmasan, fantáziadúsabban játszik, annál ügyesebben fejlődik a gondolkodási képessége, annál kreatívabb, kitartóbb az iskolában is és a tanulmányaiban is.

A szülő feladata, és felelőssége tehát, hogy olyan játékokat biztosítson gyermeke számára, amelyek erősítik fantáziáját, fejlesztik korának megfelelő képességeit. Fontos azonban szem előtt tartani, hogy ahogy a gyerek növekszik, játékai is időről időre változnak: azoknak alkalmazkodniuk kell tehát az életkorához, igényeihez, fejlettségi szintjéhez. Mi, felnőttként mondhatjuk, hogy szerencsések vagyunk, mivel a mi gyermekkorunkban viszonylag nem sok játék volt, de azok jó minőségűek voltak, és talán még játékra is több idő jutott, mint a mai gyerekeknek. Ez mindenképpen erősítette a fantáziánkat, hiszen egy-egy tárgy sok mindent helyettesített játékainkban fantáziánk által felruházva. A mai gyermekeknek, már nem nagyon kell használniuk a képzelőerejüket, szinte mindent készen kapnak, sémák állnak rendelkezésükre, és fantáziájukat még az is lustává teszi, hogy a televízióból is rengeteg kész képet kapnak.

Az új Phlat Disc játékszett egy igazán sokoldalú játék, hiszen a korong kialakításának köszönhetően, akár frizbiként is kitűnően funkcionál. A frizbi közepe, egy szuper rugalmas anyagból készült, így a labdával akár dekázhatsz is, vagy könnyedén át tudod passzolni a labdát a társadnak.