LEGO Ariel mesekönyve 43176

LEGO Ariel mesekönyve 43176

LEGO Ariel mesekönyve 43176



Ajánlott: 5 éves kortól



Minőség: 1. osztály



Üdvölünk a LEGO Disney varázslatos világában! Tökéletes ajándék a LEGO Ariel mesekönyve 43176 szett, amit minden kis Disney rajongó imádni fog. Játszd újra a mese kedvenc jelenteid, legyen ez víz alatti vagy tengerparti jelenet, ebben a készletben minden a rendelkezésedre áll a tökéletes játékélményhez. Ebben a megépíthető játék készletben megtalálható egy 2 világot tartalmazó könyv, Ariel vízalatti kastélyát kagylóhéjjal, csúszdával és többféle kiegészítő is. A másik jelenetben a felszínen található tengerpart jelenik meg, ahol egy 2 minifigurának kényelmesen elférő csónak és 2 matricalap vár rád, a matricalapokkal pedig kidekorálhatod a könyved. A játékszettet bárhova magaddal viheted, ugyanis egy praktikus táskában található. Ezzel a készlettel a gyerekek örömmel fognak vele szerep játékot játszani, amivel fejlődik a kreatív készségük, ugyanis újra élhetik a mese kedvenc jeleneit vagy ha kedvük tartja új, izgalmas kalandokba indulhatnak. A LEGO Ariel mesekönyve 43176 készletben megtalálható a részletgazdagon kidolgozott Ariel hercegnő 2 változatban, Eric herceg, illetve Sebastian és Ficánka LEGO Disney minifigura is. A gyermekeket ösztönzi a fantázia dús játék.

A játék már akkor elkezdődik ha a könyvet kinyitod! Sem elemre semmi más nem kell a játékhoz csak a fantáziád. Játszd el egyedül vagy barátaiddal közösen. 

A csomagolás tartalmazza a nyomtatott egyszerűen értelmezhető építési útmutatót, aminek köszönhetően a gyerekek szempillantás alatt a LEGO kockák építő mestereivé válnak. 

A LEGO Ariel mesekönyve 43176 készletet 105 darab építőelemből állíthatod össze. 

Adatok
Cikkszám
43176
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!