ÜGYFÉLSZOLGÁLAT:+36 (70) 64-96-396 +36 (70) 93-33-708

Játék Fegyverek Puskák

Játék fegyverek Nerf puskák, pisztolyok, töltények és minden ami a fegyveres játékokhoz kell itt megtalálod. Rendeld meg a számodra megfelelő játék puskát.
SZŰRÉS INDÍTÁSAKeresés

Játék Fegyverek Puskák:

Melyik fiú ne szeretné a puskákat, vagy a fegyvereket, de még az apukák és a felnőttek is szívesen játszanak egy lézer háborút vagy csatát egymással. Kínálatunkban számos márka megtalálható különböző játék gyártók termékeit forgalmazzuk, mint pl. a Hasbro a világ egyik legnagyobb játék gyártója. Ők forgalmazzak a Nerf szivacslövő fegyvereket, ami már évek óta töretlen sikernek örvendenek a termékeikkel.

A szivacs lövedékeknek köszönhetően nem sérül meg senki, könnyen kezelhető, jó minőségű játék fegyverek a Nerf puskák. Kiegészítők, töltény tárolók, célzó készletek, tárak és töltények nagy választéka megtalálható oldalunkon. Legyen az egy hétvége vagy egy céges csapatépítő, vagy egy szülinapi buli, a Nerf puskákkal igazán jó hangulatot lehet csapni, itt akár még a főnököt is lelőheted. De nem kell messzire menni, hiszen itt van az X-shot puskák játék fegyverek, ami a Nerf kistestvére, ami szintén hasonló elven működik, csak egy kicsit olcsóbb kivitelben. A X-sot forradalmasította a játékfegyverek világát, hiszen nem tudsz vele sérülést okozni, biztonságos a használata, és a gyerekek igazán jókat tudnak vele szórakozni.

A puskák műanyagból készültek, így játék közben nem fáradunk olyan könnyen el mikor hosszú ideig vinnünk kell magunkkal a puskát. Az xshot kitalálta a Bogártámadás szériát is, amikkel bogarakat kell kilőni, vagy célba lőni. Fontos még megemlítenünk a Laser x Játékfegyver Puskákat is, hiszen a lézercsaták az egész világon elterjedtek mióta van lézerfegyver. A laser-x fegyver kiváló célzó berendezéssel rendelkezik, és kifinomult érzékelőkkel. A játék akár csapatmódban is játszható, több baráttal együtt. Laser x torony ami össze adja a találatok számát, ki talált többször célba, így könnyen tudni fogjuk ki a legjobb lézerharcos. Harcra fel! Megjelent az új micro Laser x dupla szett amiben már 2db fegyver is található, ezzel a szettel párban lehet játszani és kisebb nagyobb lézerháborúkat is le lehet bonyolítani vele amikor éppen a ház kedvencünknek nincs kedve velünk játszani, szóval a szórakozás garantált! Kínálatunkban megtalálhatóak még a nem annyira ismert kiegészítők is a kardok, tapadókorongos, vagy airsoft puskák is, vagy egy egyszerű lovag szett, pajzs vagy sisak is. Légy Te a legügyesebb harcos új fegyvereddel! A Nerf Elite 2. 0 Echo kilövő az új széria részeként ismert játék fegyver, mely megbízhatóbb és célzó képessége sokkal pontosabb. A kilövő alakja könnyen változtatható, hiszen 4 darab taktikai sínnel és egy meghosszabbítható csővel rendelkezik. Találd meg a számodra ideális kialakítást és végy revansot ellenfeleiden! A 24 darab Nerf tölténnyel könnyedén újratöltheted táradat, így gyorsabb lehetsz mint gondolnád. A játék fegyverrel két féle lövési funkciót is kipróbálhatsz miközben a csúszkát meghúzod, az egyszeri lövést és a sorozat tűzet, mely egyszerre 10 töltényt lő ki. A 27 méter lőtávolságú fegyverrel akár a szabadban is játszhatsz, így még nagyobb teretek lesz barátaitokkal a fegyveres ütközetre. Az Echo kilövő biztonságos, de a lövöldözéshez védőszemüveg használata ajánlott. Ne hagyd ki ezt a fantasztikus élményt, amit a barátaiddal a Nerf partik alkalmával élhetsz át. Töltsd meg a tárat és tüzelj, hogy Te legyél a legügyesebb mesterlövész! Játék Webáruházunkban ezeket a játékokat könnyedén meg lehet vásárolni, hiszen csak kosárba kell tenni, és egy pár lépéssel már kész is. Nincs más dolga mint hátradőlni és várni a csomag kiszállítását, mi elvégezzük Ön helyett a sorban állást. Legyen az bármelyik játékfegyver, nem lesz csalódás.

 

X