Lufi fólia 27" szív alakú piros, szives mintával - 06204

-16%
Lufi fólia 27" szív alakú piros, szives mintával - 06204
1 880 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

1 570 Ft
Kezdete: 2024.05.09   A készlet erejéig!

Lufi fólia 27" szív alakú piros, szives mintával

 

Állítsd szíved üzenetét a középpontba ezzel a gyönyörű, 68 cm-es szív alakú fólia lufival. A lufi bájos szívecskéivel és az "I LOVE YOU" felirattal tökéletesen kifejezi a szeretet és törődés érzését, amit szeretnél átadni.

Ez a lufi ideális választás, amikor szeretnél valami különlegessel meglepni valakit. Legyen szó Valentin-napról, évfordulóról vagy bármely olyan pillanatról, amikor a szeretetet szeretnéd hangsúlyozni. A lufi mérete és designja garantálja, hogy ez az ajándék emlékezetes és látványos lesz.

A 27 colos méretű lufi nem csak szemet gyönyörködtető, hanem időtálló is, hiszen a fólia anyagnak köszönhetően sokáig megőrzi formáját és fényét. Akár egyedül álló díszként, akár más lufikkal és dekorációkkal kiegészítve, ez a lufi biztosan a figyelem középpontjába kerül.

Válaszd ezt a szív alakú fólia lufit, hogy szó szerint szívből jövő üzeneteddel meglepd a szeretteidet. Nem csak egy egyszerű ajándék, hanem egy szeretettel teli gesztus, ami hosszan tartó örömöt és mosolyt hoz az arcokra.

 

Hosszú távon héliummal töltve tartja meg a nagyságát és formáját!

Adatok
Cikkszám
06204
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!