Lufi fólia, 18" szív forma, I love you+macik - 06263

-17%
Lufi fólia, 18" szív forma, I love you+macik - 06263
1 010 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

840 Ft
Kezdete: 2024.05.09   A készlet erejéig!

Lufi fólia, 18" szív forma, I love you+macik

 

Varázsolj mosolyt szeretteid arcára ezzel a bájos, 46 cm-es szív alakú fólia lufival! A lufin egy aranyos maci pár és egy szeretetteljes "I LOVE YOU" felirat látható, amely tökéletesen kifejezi a szeretet és meghittség érzését.

Ez a kedves lufi kiváló választás Valentin-napra, évfordulókra, vagy bármikor, amikor szeretnéd megmutatni, mennyire fontos neked valaki. A maci pár megjelenése nem csak gyengédséget sugároz, hanem egyedi és emlékezetes elemet visz az ajándékba.

Az 18 colos méret ideális arra, hogy akár önmagában is díszítse a helyszínt, vagy más dekorációk kiegészítőjeként szolgáljon. A fólia anyagának köszönhetően a lufi hosszú ideig megőrzi formáját és fényét, így az üzenete nem csak egy napig tart, hanem hosszabb ideig emlékeztet arra a különleges alkalomra.

Lepd meg szeretteidet ezzel a szív alakú fólia lufival, amely nem csak egy ajándék, hanem egy szeretettel teli, meghitt pillanatot is jelent. Ez a lufi tökéletes módja annak, hogy kifejezd érzéseidet és örömet szerezz a különleges napokon.

Hosszú távon héliummal töltve tartja meg a nagyságát és formáját!

Adatok
Cikkszám
06263
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!