Lufi fólia 18" szív, I love you, törpés - 06206

-16%
ÚJ
Lufi fólia 18" szív, I love you, törpés - 06206
1 700 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

1 420 Ft
Kezdete: 2024.05.08   A készlet erejéig!

Lufi fólia 18" szív, I love you, törpés

 

Tedd emlékezetessé a szeretettel teli pillanatokat ezzel az egyedi, 46 cm-es szív alakú fólia lufival, amelyen egy bájos törpe jelenik meg az elején és hátulján is, mintha csak a léggömbökkel együtt repülne a szeretet üzenetével. Ez a különleges design nem csak egy lufi, hanem egy mosolyt csaló, szívhez szóló meglepetés, ideális választás Valentin-napra, évfordulókra vagy akár csak arra, hogy megmutasd: gondolsz valakire.

A lufi közepén pompázó „I love you” felirat tökéletesen kifejezi az érzéseidet, miközben a törpe vidám és kedves karaktere még inkább felvidítja a hangulatot. Az 18 colos mérete tökéletes arra, hogy akár más lufikkal együtt is dekorálhasd a helyszínt, de önmagában is garantáltan szemet gyönyörködtető.

A fólia anyagból készült lufi hosszú ideig megőrzi az alakját és a fényét, így a szeretet üzenete napokig, sőt hetekig élvezhető marad. Válassz ezt a szív alakú, törpés fólia lufit, és alkosd meg vele azt a különleges, meghitt hangulatot, amely még hosszú ideig emlékezetes marad. Ez a lufi több mint egy ajándék: egy szeretetteljes, vidám emlék, amely hosszú ideig a szívben marad.

Adatok
Cikkszám
06206
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!