10 darabos Boldog Szülinapot lufi csomag, 30 cm, 71079

-17%
10 darabos Boldog Szülinapot lufi csomag, 30 cm, 71079
720 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

600 Ft
Kezdete: 2024.05.02   A készlet erejéig!

10 darabos Boldog Szülinapot lufi csomag, 30 cm

Ébredjenek fel a színek! Ünnepeljen egy különleges alkalomra tervezett luficsomaggal, ami minden születésnapi partit felejthetetlenné varázsol. A 10 darabos lufi csomag garantáltan megadja az ünnepi hangulatot, amire minden nagy napon szükségünk van.

A lufik változatos, élénk színei rögtön a figyelem középpontjába állítják az ünnepeltet, és minden vendéget mosolyra fakasztanak. Minden lufi színes és vibráló, így a szoba vagy az udvar egy szempillantás alatt átalakul egy vidám és színes univerzummá. De nem csak a színek, hanem a lufik felirata is különlegessé teszi ezt a csomagot. A "Boldog Szülinapot" felirat minden lufin ékeskedik, kiegészítve különféle vidám díszítésekkel, amelyek azonnal emlékezetessé teszik az eseményt.

A lufik a születésnapi partik elengedhetetlen kellékei. Ezek a lufik nem csak szórakoztatóak és dekoratívak, hanem egy kis extra varázslatot is hoznak a napba. Akár saját maga, akár egy kedves barátja vagy családtagja születésnapját ünnepli, ez a 10 darabos, Boldog Szülinapot feliratos luficsomag a tökéletes választás, amellyel garantáltan emelkedett lesz a hangulat. Mert a színekben, mint az életben, a változatosság a fűszer - és ez a luficsomag bővelkedik benne.

A csomag tartalma: 10 db lufi. 

A csomagolás mérete: 15 x 22 cm.

1 db lufi mérete: 30 cm. 

Az ár 1 csomagra vonatkozik!

 

 

Adatok
Méret (cm, Átmérő)
30
Cikkszám
71079
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!