Lépcsőjáró rugó dobozban, 47145

-16%
Lépcsőjáró rugó dobozban, 47145
Lépcsőjáró rugó dobozban, 47145
Lépcsőjáró rugó dobozban, 47145
Lépcsőjáró rugó dobozban, 47145
740 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

620 Ft
Kezdete: 2024.05.09   A készlet erejéig!

Lépcsőjáró rugó dobozban

A lépcsőjáró rugó az egyszerűség és az örök szórakoztatás csodálatos kombinációja, ami minden korosztály számára kihagyhatatlan élményt nyújt. A fizika és a mérnöki művészet találkozása ebben a remek játékban, amely képes önállóan lejárni a lépcsőket, minden alkalommal újra és újra lenyűgözve azokat, akik nézik.

Ez a lépcsőjáró rugó nem csak egy egyszerű játék. Az egymásba fonódó fémspirálok finoman tervezett kialakítása lehetővé teszi a rugónak, hogy egyensúlyban maradjon és gravitációs energiával mozogjon, ahogyan a lépcsőn lefelé halad. Egy lépcsősor kezdetén elindítva, a rugó saját súlyát és formáját használva kacskaringózik le a lépcsőn, meglepve és mulattatva a nézőket.

Ajándékozza meg gyermekét vagy saját magát ezzel az örök klasszikussal, és fedezze fel a fizikai törvényeket játékos formában. A lépcsőjáró rugó nem csupán a gyerekek képzeletét ragadja magával, hanem a felnőttekét is, akiket visszarepít azokba az időkbe, amikor ők maguk is játszottak vele. Egy játék, ami sosem megy ki a divatból, és generációkon át képes szórakoztatni.

Az időtlen dizájn és a fizikai csodák világa várja, hogy újra és újra felfedezzék. Legyen ez a lépcsőjáró rugó a következő kedvenc családi kiegészítője!

A csomagolás mérete: 8 x 8 cm.

Az ár 1 darabra vonatkozik!

 

Adatok
Cikkszám
47145
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!