Ugrálókötél, fa nyéllel - 31148

-20%
Ugrálókötél, fa nyéllel - 31148
499 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

399 Ft
Kezdete: 2024.05.18   A készlet erejéig!

Ugrálókötél, fa nyéllel

 

Az Ugrálókötél, fa nyéllel - 31148 egy kiváló minőségű, strapabíró ugrálókötél, amely tökéletes választás mind a kezdők, mind a haladók számára. A kötél hossza 2,25 méter, így kényelmesen használható különböző magasságú felhasználók számára, és lehetővé teszi a gyors és pontos ugrások végrehajtását.

A fa nyéllel ellátott ugrálókötél ergonomikus kialakításának köszönhetően tökéletes fogást biztosít, így az ugrálás során a kezünkben marad, és nem csúszik ki. A fa nyéllel kiegészülve a termék természetes és környezetbarát alternatívát kínál a műanyag nyelű kötelekhez képest.

Az ugrálókötél kiválóan alkalmas számos fitnesz- és sporttevékenységhez, így a bemelegítéshez, az állóképesség fejlesztéséhez, a koordináció és az egyensúly javításához vagy akár a zsírégetéshez is.

Ez a termék nem csupán az edzésedet teszi hatékonyabbá, de segítségével könnyedén szórakoztatóbbá és változatosabbá teheted a testedzést. A kötél anyaga rendkívül ellenálló, így hosszú távon is megbízható és tartós megoldást nyújt.

A könnyű és kompakt kialakítás lehetővé teszi, hogy könnyedén magunkkal vihessük, legyen szó otthoni edzésről, edzőteremben történő használatról vagy akár szabadtéri sportolásról.

Rendeld meg most és tapasztald meg a kiváló minőségű ugrálókötelek adta előnyöket, miközben élvezed az egyszerű, mégis stílusos és környezetbarát fa nyél kényelmét és melegségét. Tegyük együtt még hatékonyabbá és örömtelibbé a sportolást!

 

A termék több színben, mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni!

 

Méret:2,25 m

Adatok
Cikkszám
31148
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!