Stresszfigura, polip, 72382

-16%
ÚJ
Stresszfigura, polip, 72382
800 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

670 Ft
Kezdete: 2024.05.02   A készlet erejéig!

Stresszfigura, polip

Fedezze fel ezt az egyedülálló és szórakoztató polipos stresszfigurát, amely tökéletes eszköz a mindennapi stressz levezetésére. Ez a rugalmas, nyomkodható figura ideális választás a feszültség oldására, legyen szó munkahelyi stresszről, tanulási nyomásról vagy csak a mindennapok kihívásairól.

A polip figura különlegessége abban rejlik, hogy számos színben elérhető, így mindenki megtalálhatja a személyes kedvencét. Válasszon a nyugtató zöld, a mély kék, a vidám rózsaszín és a derűs sárga közül! Ezek a változatos színek nemcsak a stresszoldásban segítenek, hanem otthonában vagy munkahelyén is vidám és színes kiegészítőként szolgálnak.

A polipos stresszfigura puha és kellemes tapintású, ugyanakkor rendkívül strapabíró, így hosszú távon is megbízható társa lehet a stresszkezelésben. Kompakt méretének köszönhetően könnyedén hordozható, legyen szó munkába, iskolába vagy utazás közbeni használatról.

Szerezze be ezt a polipos stresszfigurát, és tapasztalja meg, hogy a stressz és feszültség csökkentése lehet szórakoztató és színes élmény.

A figurák mérete: 7 x 7 cm.

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A játék több színben megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni!

Adatok
Cikkszám
72382
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!