Stresszfigura - kutya, zacskóban - 82784

-16%
Stresszfigura - kutya, zacskóban - 82784
800 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

670 Ft
Kezdete: 2024.05.09   A készlet erejéig!

Stresszfigura - kutya, zacskóban

 

Ez a 11 cm magas kutya formájú stresszfigura tökéletes választás mindazok számára, akik egy kis nyugalmat és stresszoldást keresnek a mindennapok rohanásában. Képzeld el, hogy egy nehéz nap után hazaérsz, és a kezedbe veszed ezt a kedves, puha figurát. Ahogy megszorítod, azonnal érezheted, hogy a feszültség elkezd távozni a testedből.

A figura kialakítása a legapróbb részletekig kidolgozott, hogy tökéletesen illeszkedjen a kézbe, így biztosítva a maximális kényelmet és hatékonyságot a stresszoldásban. A kedves kutyus forma nemcsak funkcionális, hanem esztétikailag is vonzó, tökéletesen illeszkedve otthonod vagy munkahelyed dekorációjához.

A 11 cm-es méret ideális, hiszen elegendően nagy ahhoz, hogy hatékonyan levezesse a stresszt, ugyanakkor kellően kompakt ahhoz, hogy könnyedén magaddal vihesd bárhova. Legyen szó egy irodai fiókról, autó kesztyűtartójáról, vagy akár egy táskáról, ez a stresszfigura mindig kéznél lesz, amikor szükséged van rá.

Szerezd be ezt a különleges stresszfigurát, és tapasztald meg a nyugalom és a kikapcsolódás új dimenzióját!

 

Az ár 1 darabra vonatkozik!

 

A játék több színben megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni!

Adatok
Cikkszám
82784
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!