Logikai játék dobozban - 90673

-24%
Logikai játék dobozban - 90673
2 099 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

1 599 Ft
Kezdete: 2024.05.09   A készlet erejéig!

Logikai játék dobozban

 

Szereted a kihívásokat? Akkor itt a tökéletes választás számodra. Mutatjuk az új logikai játékot, mely nem csak az agytekervényeidet dolgoztatja meg, de még a praktikus funkcióit is imádni fogod!


Golyós Kihívások: A játék célja a különböző színű golyók megfelelő helyre történő mozgatása, és mindezt a különféle szintek ügyes elforgatásával érheted el.


Mesteri Pörgetés: A kihívások során a golyók a helyes pozícióba történő pörgetése közben érezheted igazán, hogy milyen jól megtervezett ez a játék. A finoman hangolt forgatómechanizmusnak köszönhetően a golyók simán és pontosan mozognak.


Több, mint egy Játék: Amellett, hogy órákon át képes lekötni és fejleszteni a logikai készségeidet, a játék formatervezése lehetővé teszi, hogy toll és ceruzatartóként is használd. Így nem csak az íróasztalodon a legmenőbb kiegészítő lesz, de még a legfontosabb írószereidet is kéznél tartja.


Minden Korosztálynak: Akár gyerekek, akár felnőttek, mindenki számára remek kikapcsolódás és szórakozás ez a logikai játék.


Fedezd fel a logika és a kreativitás határait, miközben egy praktikus irodai eszközt is kapsz ezzel a különleges játékkal. Légy részese ennek a kettős élménynek!

 

Méret: 6 x 11 cm. 

 

Az ár 1 darabra vonatkozik!

 

A termék több színben és mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű.

FIGYELEM! Amennyiben nem jelezte hogy milyen színben, mintában illetve formában akarja a terméket fogadni, a véletlen kiválasztással kapcsolatban reklamációt nem fogadhatunk el.

A termék egyen csomagolású. A tulajdonságok eltérhetnek a csomagoláson láthatótól.

Adatok
Cikkszám
90673
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!