IQ Gömb logikai játék dobozban - 90596

-17%
IQ Gömb logikai játék dobozban - 90596
1 840 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

1 530 Ft
Kezdete: 2024.05.09   A készlet erejéig!

IQ Gömb logikai játék dobozban

 

Hé, kis felfedező! Képzeld el, hogy van egy varázsgömböd, ami nem csak szuper színes, de még az agytekervényeidet is megdolgoztatja! Ez nem más, mint a Magic Rainbow Ball IQ gömb, ahol minden pörgés egy új kihívás!

Gondolkoztál már azon, hogy milyen lehet egy szivárványt kézben tartani? Nos, itt a lehetőség! A Magic Rainbow Ball egy igazi színkavalkád. Piros, kék, zöld, sárga, narancs és lila – minden szín megtalálható rajta. De a lényeg nem csak a nézegetésében van, hanem abban is, hogyan tudod a színes golyókat a megfelelő helyre pörgetni. Olyan ez, mint egy kirakós, csak gömb alakú és sokkal mókásabb!

Próbáld ki, mennyire vagy ügyes: forgasd meg a gömböt, és helyezd át a golyókat, hogy minden szín a saját kis otthonába kerüljön vissza. De figyelj, mert ahogy az igazi szivárványok, ez a játék is tele van meglepetésekkel!

A Magic Rainbow Ball nem csak azért szuper, mert játék közben nem fogsz unatkozni, hanem azért is, mert miközben játszol, a gondolk

odási és problémamegoldó képességeid is fejlődnek. Minél többet pörgeted, annál jobban megismered a színeket és annál gyorsabban találod meg a helyes megoldást. Ez a játék olyan, mint egy izgalmas kaland, ahol Te vagy a főhős, és minden egyes sikeres lépéssel közelebb kerülsz a célodhoz.

Ne aggódj, ha elsőre nem megy olyan könnyen! A Magic Rainbow Ball pont azért van, hogy egyre jobban és jobban meg tudd oldani a rejtvényt. A barátaiddal is megmérkőzhetsz, hogy ki tudja gyorsabban rendezni a színeket - így még izgalmasabb a játék!

És ami a legjobb, hogy bárhol játszhatsz vele: otthon a szobádban, utazás közben vagy akár a szünetben az iskolában. Kicsi és kompakt, így a táskádban is elfér, és bármikor előveheted, ha egy kis szórakozásra vágysz.

Gyere és csatlakozz Te is a Magic Rainbow Ball varázslatos világához, ahol a színek és a jókedv sosem fogy el! Indulhat a kaland? Tarts velünk és mutasd meg, milyen ügyes vagy!

 

Méret: 7 cm. 

 

A termék egyen csomagolású. A tulajdonságok eltérhetnek a csomagoláson láthatótól.

Adatok
Méret (cm, Átmérő)
7
Cikkszám
90596
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!