Welly Volkswagen Golf GTI 8 fémautó, 17571

-17%
Welly Volkswagen Golf GTI 8 fémautó, 17571
Welly Volkswagen Golf GTI 8 fémautó, 17571
Welly Volkswagen Golf GTI 8 fémautó, 17571
Welly Volkswagen Golf GTI 8 fémautó, 17571
4 740 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

3 950 Ft
Kezdete: 2024.10.06   A készlet erejéig!

Welly Volkswagen Golf GTI 8 fémautó

Száguldj a kisautók világába a Welly Volkswagen Golf GTI 8 fémautó modelljével, amely tökéletesen megidézi ezt a népszerű és sportos autómodellt. A modellautó a Golf GTI 8 karakterisztikus vonalait és letisztult dizájnját örökíti meg, ezzel a modern német autógyártás egyik ikonját hozza el közvetlenül hozzád.

A modellautó egyik legizgalmasabb jellemzője a nyitható oldalsó ajtók, amelyek lehetővé teszik, hogy részletesen szemügyre vedd a belső teret. Ezek az ajtók nemcsak a modellautó valósághűségét növelik, hanem egy kis extra interaktivitást is hoznak a játékba, fokozva a modellautózás élményét.

A Welly Volkswagen Golf GTI 8 fémautó modellje rendelkezik egy hátrahúzós mechanizmussal is, ami még izgalmasabbá teszi a játékot. Csak húzd hátra az autót, engedd el, és nézd, ahogy gyorsan és simán suhan előre!

A fémből készült modellautó minőségi kivitelezése garantálja a tartósságot és a részletek kifinomult megjelenítését. Legyen szó gyűjtemény bővítéséről vagy egy különleges irodai díszről, ez a modellautó minden bizonnyal tökéletes választás lesz.

Tedd egyedivé gyűjteményedet ezzel a lenyűgöző Volkswagen Golf modellautóval!

Méret: 11 x 4 cm.

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A játék több színben, mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni!

Adatok
Gyártó
Szoti
Termékazonosító
15792
Cikkszám
17571
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!