Welly Lotus Emira fémautó, 17567

-17%
Welly Lotus Emira fémautó, 17567
4 740 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

3 950 Ft
Kezdete: 2024.10.06   A készlet erejéig!

Welly Lotus Emira fémautó

Fedezd fel a sebesség és a kifinomultság izgalmas kombinációját ezzel a Lotus Emira fémautó modellel, ami minden autórajongó számára kihagyhatatlan darab. Ez a modellautó a Lotus Emira sportos vonalait és elegáns formáját örökíti meg, így hozva el a brit autógyártás lenyűgöző művészetét közvetlenül a te otthonodba vagy irodádba.

A Lotus Emira modellautó egyik legizgalmasabb jellemzője a nyitható ajtók, amelyek lehetővé teszik számodra, hogy betekintést nyerj a részletesen kidolgozott belső térbe. Ezek a nyitható ajtók nemcsak a modell valósághűségét emelik ki, hanem extra interaktivitást is hoznak a játékba, növelve ezzel a modellautózás élményét.

A modellautó fémből készült kivitelezése garantálja, hogy a Lotus Emira minden részlete kiemelkedően mutasson, legyen szó a fényes karosszériáról vagy a finoman megmunkált kerekekről. A részletek iránti alapos figyelem és a precíz kidolgozás biztosítja, hogy ez a modellautó kiemelkedjen a többi közül, legyen szó gyűjteményről, játékról vagy egyszerűen csak egy elegáns asztali díszről.

Tegyél egy lenyűgöző darabot a gyűjteményedbe ezzel a Lotus Emira fémautóval!

Méret: 11 x 3 cm.

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A játék több színben, mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni!

Adatok
Gyártó
Szoti
Termékazonosító
15789
Cikkszám
17567
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!