Vezetékes autó lapon, elemes, 48401

-20%
ÚJ
Vezetékes autó lapon, elemes, 48401
Vezetékes autó lapon, elemes, 48401
Vezetékes autó lapon, elemes, 48401
Vezetékes autó lapon, elemes, 48401
999 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

799 Ft
Kezdete: 2024.10.26   A készlet erejéig!

Vezetékes autó lapon, elemes

Ez a dinamikus játékautó egy vezetékes, 2 gombos kapcsolóval irányítható, ami rendkívül egyszerűvé és intuitívvá teszi a használatot. A gyermekek könnyedén képesek lesznek irányítani az autót, mely előre és hátra is mozog, így teljes uralmat nyerhetnek a versenypálya minden centiméterén.

A vezetékes elemes versenyautó ideális választás a fiatal versenyzők számára, akik szeretnék saját kezükbe venni az irányítást és élvezni a versenyautók nyújtotta izgalmat. A kétgombos kapcsolóval könnyedén manőverezhetnek, így minden mozdulat egyszerű és szórakoztató lesz.

Az autó strapabíró műanyagból készült, ami garantálja, hogy bírja az izgalmakkal teli versenyeket és a játék során keletkező kopásokat. Az élénk színek és a sportos dizájn még tovább növelik a játékautó vonzerejét, serkentve a gyerekek képzelőerejét és kreativitását.

Szerezd be ezt a vezetékes elemes versenyautót, és nézd meg, ahogy a gyermeked élvezi az irányítást és a sebességet egy biztonságos és izgalmas formában.

Az autó 2 db LR6-os ceruzaelemmel működik amit a játék nem tartalmaz.

Az autó mérete: 16 x 6 cm

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A termék több színben, mintázatban, változatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem fogadhatunk el!

Adatok
Termékazonosító
15775
Cikkszám
48401
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!