Vezetékes autó lapon, elemes, 46010

-13%
ÚJ
Vezetékes autó lapon, elemes, 46010
Vezetékes autó lapon, elemes, 46010
Vezetékes autó lapon, elemes, 46010
Vezetékes autó lapon, elemes, 46010
799 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

699 Ft
Kezdete: 2024.10.26   A készlet erejéig!

Vezetékes autó lapon, elemes

A vezetékes, elemes autó egy remek választás lehet minden kis autórajongó számára. A kis autóvezetők könnyedén irányíthatják járművüket a vezetékkel csatlakoztatott távirányító segítségével. A távirányítóval eldöntheted, hogy merre haladjon az autó: előre vagy hátra. Így akár egy igazi versenypályán is kipróbálhatod ügyességedet!

A csomagban minden megtalálható, ami a száguldáshoz szükséges, kivéve a 2 db AA elemet, melyek beszerzése a vásárló feladata. De ne aggódj, a boltok polcain könnyedén megtalálhatod azokat, és máris indulhat a móka!

Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, szerezd be ezt a szuper vezetékes, elemes autót, és indulhat a verseny! Hidd el, órákon át leköti majd a figyelmedet, és garantáltan a kedvenceddé válik!

Az autó mérete: 14 x 5 cm.

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A játék több színben, mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni!

Adatok
Termékazonosító
15774
Cikkszám
46010
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!