Rendelj Most 50.000.-Ft Felett és Ingyen kiszállítjuk a Rendelésed!

17

RC távirányítós repülő dobozban - elemes - 90670

Cikkszám: 
90670

RC távirányítós repülő dobozban - elemes

 

Gondoltad volna, hogy egy repülő is hihetetlenül jól száguldhat a földön? Mutatjuk a legújabb távirányítós repülőnket, amelynek minden porcikája az izgalmas földi kalandokra lett tervezve!


Bár szárnya van, a mi repülőnk nem az égben, hanem a talajon érzi igazán jól magát! A különlegesen tervezett kerekei révén simán és gyorsan gurul, mint egy sportkocsi. És a legjobb benne? A távirányítóval könnyedén irányíthatod előre vagy hátra - te döntöd el, milyen irányba száguldjon!
Amikor a nap lemegy és elkezd sötétedni, jól jön a repülőnkön található lámpa mely színes fényekben világít, így könnyű követni a repülőnk helyzetét még este is. Ezzel nem csak a játék élménye lesz felejthetetlen, de az éjszakai versenyek is igazán látványossá válnak.


Az ergonomikus távirányítónknak pedig minden funkcióját úgy alakítottuk ki, hogy te könnyedén irányíthasd repülődet, és élvezd minden pillanatát a földön történő kanyargásnak.


A repülő letisztult és modern megjelenésével nem csak a szemednek, de a kezednek is öröm lesz. Minőségi anyagokból készült, így a strapabíróságára is számíthatsz.

 

A játék működtetéséhez 4 db AA-s ceruzaelem szükséges melyeket a csomagolás nem tartalmaz. 

 

A repülő mérete: 24 x 6 x 16 cm.

 

A csomagolás mérete: 32 x 25 x 6 cm.

 

Az ár 1 darabra vonatkozik!

 

A termék egyen csomagolású. A tulajdonságok eltérhetnek a csomagoláson láthatótól.

6 900 Ft 
5 750 Ft
Kezdete: 2024.05.09   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 150 Ft
Adatok
Mélység (cm):
16
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!