Rendelj Most 50.000.-Ft Felett és Ingyen kiszállítjuk a Rendelésed!

17

RC távirányítós kukásautó dobozban - 47691

Cikkszám: 
47691

RC távirányítós kukásautó dobozban

 

Hozza a szemétgyűjtés izgalmát a nappaliba ezzel az RC távirányítós kukásautóval! Ez a lenyűgöző játék nemcsak élethűen reprodukálja a valódi kukásautók mozgását és funkcióit, de a kis kezek számára is könnyen kezelhető, így ideális ajándék minden kis mérnöknek.

 

A játék képes mind a négy irányba mozogni - előre, hátra, balra és jobbra - így gyermeked teljes kontrollt élvezhet a szemétgyűjtő jármű felett. A jármű hátulján található mozgó rész kézzel működtethető, ami tovább fokozza a játék realisztikusságát.

 

De a móka itt még nem ér véget! A kukásautó lámpái világítanak játék közben, ami éjszakai játékokhoz teszi még izgalmasabbá a járművet. A valósághű hangok és a mozgó részek kombinációja garantálja, hogy ez a játék szórakoztató és tanulságos is lesz egyszerre.

 

A játék USB-vel tölthető akkumulátorral működik, ami a csomagolásban megtalálható. Ez azt jelenti, hogy soha nem kell aggódnod az elemek lemerülése miatt, és a gyermeked órákon keresztül élvezheti a játékot. Ez a távirányítós kukásautó a tökéletes választás minden olyan gyermek számára, aki szereti a járműveket és a közlekedést. Szerezd be ma, és élvezzétek a szemétgyűjtés izgalmait a nappalitokban!

 

A játék működtetéséhez 2 db AA-s ceruzaelem szükséges (a távirányítóba) melyek a játéknak nem tartozékai és a csomagban található 1 db 3,7 V-s akkumulátor melyet USB-n keresztül lehet feltölteni. Feltöltéskor ellenőrize a csatlakozást, az akkumulátor csak akkor van töltés alatt ha az USB csatlakozó is pirosan világít.

A csomagolás mérete: 43 x 23 x 13 cm.

 

A játékot 6 éves kortól ajánljuk. 

19 120 Ft 
15 930 Ft
Kezdete: 2024.05.09   A készlet erejéig!
Megtakarítás 3 190 Ft
Adatok
Mélység (cm):
13
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!