RC dömper 6 csatornás dobozban - 46923

-17%
RC dömper 6 csatornás dobozban - 46923
RC dömper 6 csatornás dobozban - 46923
RC dömper 6 csatornás dobozban - 46923
RC dömper 6 csatornás dobozban - 46923
19 120 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

15 930 Ft
Kezdete: 2024.05.09   A készlet erejéig!

RC dömper 6 csatornás dobozban

 

Fedezze fel az új generációs dömper vezetést ezzel a gravitációs távirányítóval működő játékkal! Könnyen irányítható és nagyon szórakoztató, ideális ajándék gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt.

A dömper vezérlése intuitív, ugyanis a jármű minden mozgását kézmozdulatokkal szabályozhatja. Emelje fel, engedje le, forduldítsa balra vagy jobbra a kezét - a jármű követi minden mozdulatát.

A jármű rakodó felülete is távirányítóval mozgatható. Emelje fel vagy engedje le a kezét és a rakodó felület követi mozgását, mintha csak egy valódi dömperrel dolgozna. Képzelje el, hogy milyen élmény lesz mindent kézmozdulatokkal szabályozni!

A távirányító hatótávolsága körülbelül 30 méter, így a jármű nagy területeken is használható. Akár otthon, akár a szabadban - a dömperrel való játék soha nem lesz unalmas!

A dömper kialakítása biztonságos és strapabíró, így hosszú évekig élvezhetik a játékot

Minden csomag tartalmazza a dömpert, a gravitációs távirányítót, és egy USB töltőt a távirányító töltéséhez. Merüljön el a kreatív játékban, fedezze fel a fizika csodáját és élvezze a mozgás szabadságát ezzel a gravitációs távirányítóval vezérelhető dömperrel!

 

A dömper 4 db AA elemmel működik, amit a csomag nem tartalmaz, illetve a dobozban található egy USB töltő a távirányító töltéséhez.

Adatok
Cikkszám
46923
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!