4 csatornás RC távirányítós autó dobozban - 46195

-17%
4 csatornás RC távirányítós autó dobozban - 46195
6 900 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

5 750 Ft
Kezdete: 2024.04.11   A készlet erejéig!

4 csatornás RC távirányítós autó dobozban

 

Irány a sebesség és a kaland világa az új 4 csatornás, távirányítós sportautónkkal! Ez az új távirányítós autó tökéletes ajándék minden gyermek számára, aki szereti az akciódús játékokat.


Az autó előre, hátra, jobbra és balra is képes mozogni, ami teljes irányítást ad a gyermek kezébe. Az intuitív és könnyen használható távirányító lehetővé teszi, hogy a gyermek azonnal belevethesse magát a játékba. A 4 csatornás vezérlés pedig olyan valósághű vezetési élményt nyújt, mintha tényleg ő vezetné az autót.


Sportautónk minőségi anyagokból készült, így biztosítva a tartósságot és a hosszú élettartamot. Az élénk színek és a lenyűgöző dizájn pedig garantáltan felkeltik minden gyermek figyelmét.


Ez a játék nem csak szórakoztat, de fejleszti a finommotoros készségeket, a térbeli tájékozódást és az ok-okozati összefüggések megértését is.

 

A csomagolás mérete: 33 x 10 x 10 cm.

 

Az ár 1 darabra vonatkozik!

 

A termék több színben és mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű.

FIGYELEM! Amennyiben nem jelezte hogy milyen színben, mintában illetve formában akarja a terméket fogadni, a véletlen kiválasztással kapcsolatban reklamációt nem fogadhatunk el.

A termék egyen csomagolású. A tulajdonságok eltérhetnek a csomagoláson láthatótól.

Adatok
Mélység (cm)
10
Cikkszám
46195SZ
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!