Olvasószemüveg - 72361

-16%
Olvasószemüveg - 72361
Olvasószemüveg - 72361
Olvasószemüveg - 72361
Olvasószemüveg - 72361
Olvasószemüveg - 72361
Olvasószemüveg - 72361
740 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

620 Ft
Kezdete: 2024.05.02   A készlet erejéig!

Olvasószemüveg

 

Az általunk kínált olvasószemüveg egy tökéletes megoldás azok számára, akik szükségét érzik egy megfizethető, mégis stílusos eszköznek, amellyel könyvek olvasása vagy képernyőn való munka közben jobban láthatnak. Fontos megjegyezni, hogy ez nem egy szemvédő eszköz, tehát nem helyettesíti a szakember által felírt, személyre szabott látáskorrekciót vagy szemvédelmet. A keret fekete színű, amely napfény hatására sötét barnás árnyalatot vesz fel, így nemcsak praktikus, hanem divatos is.

A szemüveg dizájnos, ívelt szára egy különleges funkciót is rejt: egy lyukat, amelyen keresztül szemüvegtartó láncot fűzhet, így minimalizálva az elvesztés vagy sérülés kockázatát. Tekintettel arra, hogy ez egy olcsó termék, azok számára is ideális választás lehet, akik gyakran veszítik el vagy törik el szemüvegeiket. Ez a modell nemcsak funkcionális és gazdaságos, hanem eleganciájával és modern megjelenésével is hozzáad egy pluszt mindennapi megjelenéséhez.

 

A termék több színben, mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni!

 

FIGYELMEZTETÉS! HOSSZÚTÁVÚ HASZNÁLATA KERÜLENDŐ.
HASZNÁLAT ELŐTT FORDULJON SZEMORVOSHOZ. VEZETÉS KÖZBEN NE HASZNÁLJA. KIZÁRÓLAG KÖZELI DOLGOK NÉZÉSÉRE, ILLETVE OLVASÁSRA ALKALMAS. NE HASZNÁLJA SZEMVÉDŐ ESZKÖZKÉNT.

 

Dioptria: 1 - 3,5-ig 0,5-es léptékben.

Adatok
Cikkszám
72361
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!