Olvasószemüveg - 72357

-16%
Olvasószemüveg - 72357
Olvasószemüveg - 72357
Olvasószemüveg - 72357
Olvasószemüveg - 72357
Olvasószemüveg - 72357
Olvasószemüveg - 72357
910 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

760 Ft
Kezdete: 2024.05.02   A készlet erejéig!

Olvasószemüveg

 

Az olvasószemüvegünk nem csupán egy szükséges kellék azok számára, akiknek segítségre van szükségük a szöveg éles látásához, hanem egy stílusos kiegészítő is, amely bármely öltözetet egyedi módon egészít ki. Ebben a kivitelben a kék szín és a modern mintás dizájn tökéletes harmóniát alkot, az egyenes, dizájnos szár pedig egy egyszerű, ám mégis modern megjelenést kölcsönöz viselőjének. A szemüveg nem szemvédő eszköz, inkább a mindennapi használatra tervezett, például olvasáshoz, számítógépezéshez vagy akár a hírek böngészéséhez a reggeli kávé mellett.

Az olcsó ár révén ez a termék ideális választás lehet azok számára is, akik gyakran eltörik vagy elveszítik szemüvegeiket. Nem kell többé aggódnia egy esetleges sérülés vagy elvesztés miatt, hiszen a szemüveg pénztárcabarát ára lehetővé teszi, hogy akár több pár beszerzését is megengedje magának. Így mindig lesz egy tartalék szemüvege, akár az autóban, akár az irodában, vagy éppen az otthonában. Kényelmes viselet és divatos megjelenés egy termékben, mindössze egy kattintásra Öntől.

 

A termék több színben, mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni!

 

FIGYELMEZTETÉS! HOSSZÚTÁVÚ HASZNÁLATA KERÜLENDŐ.
HASZNÁLAT ELŐTT FORDULJON SZEMORVOSHOZ. VEZETÉS KÖZBEN NE HASZNÁLJA. KIZÁRÓLAG KÖZELI DOLGOK NÉZÉSÉRE, ILLETVE OLVASÁSRA ALKALMAS. NE HASZNÁLJA SZEMVÉDŐ ESZKÖZKÉNT.

 

Dioptria: 1 - 3,5-ig 0,5-es léptékben.

Adatok
Cikkszám
72357
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!