Fésű 22 cm, 72250

-18%
Fésű 22 cm, 72250
Fésű 22 cm, 72250
Fésű 22 cm, 72250
Fésű 22 cm, 72250
280 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

230 Ft
Kezdete: 2024.05.02   A készlet erejéig!

Fésű 22 cm

Fedezze fel a mindennapi hajápolás új dimenzióját ezzel a 22 cm-es műanyag fésűvel, amely úgy lett megtervezve, hogy minden hajtípus és stílus számára tökéletes legyen. A fésű egyedülálló kialakítása révén ketté van osztva középen, így két különböző típusú sörtézettel rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy egyetlen eszközzel tökéletes frizurát alkothasson.

Az egyik oldalon a sűrűbben elszórt, apróbb sörték ideálisak finomabb, részletesebb hajformázáshoz, segítve a precíz frizurák kialakítását és a kisebb hajcsomók könnyű kibontását. Ezek a finom sörték különösen hasznosak lehetnek vékonyabb vagy finomabb hajstruktúrájú személyek számára, akiknek extra finom tapintásra van szükségük a hajkezelés során.

A fésű másik oldalán vastagabb, de ritkásabban elszórt sörték találhatók, melyek több helyet hagynak a sörték között, így ideálisak vastagabb, durvább hajstruktúrák kezelésére vagy a haj gyors átfésülésére. Ez a rész tökéletes a haj átfésülésére frissítőként, vagy nagyobb hajcsomók eltávolítására.

Ez a 22 cm-es műanyag fésű nem csak praktikus, hanem tartós és könnyen tisztítható is, így hosszú távú társ lehet a hajápolásban. Legyen szó vékony, vastag, egyenes vagy göndör hajról, ez a fésű minden hajtípushoz ideális, így minden hajápolási rutin elengedhetetlen részévé válik. Szerezze be ezt a sokoldalú fésűt, és tapasztalja meg a könnyű és hatékony hajformázás örömét!

Méret: 22 cm.

Az ár 1 darabra vonatkozik!

 

Adatok
Cikkszám
72250
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!