Világító Ördögszarv, elemes, 09707

-17%
Világító Ördögszarv, elemes, 09707
2 290 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

1 910 Ft
Kezdete: 2024.10.06   A készlet erejéig!

Világító Ördögszarv, elemes

Világítsd meg az éjszakát és légy a buli csillaga ezzel a fényűző, világító ördögszarvval! Tökéletes kiegészítő Halloween partikra, jelmezbálokra vagy bármilyen összejövetelre, ahol ki szeretnél tűnni a tömegből. Ez a világító ördögszarv nem csak a jelmezedet teszi teljessé, hanem egyedi és szemet gyönyörködtető látványt is nyújt.

A kényelmesen illeszkedő fejpánt biztosítja, hogy az ördögszarvak egész este a helyükön maradjanak, akár táncolsz, akár a barátaiddal csibészkedsz. A beépített LED világítás nem csak figyelemfelkeltő, de hosszantartó fényt biztosít, így biztos lehetsz benne, hogy az éjszaka folyamán folyamatosan ragyogni fogsz.

Ez a világító ördögszarv tökéletes választás, ha szeretnél egy kis extrát adni a jelmezedhez, vagy ha csak egy kis mókára vágysz. Könnyen használható, csak kapcsold be a világítást, és már kész is vagy, hogy elbűvöld az összes party vendéget. Legyél a figyelem középpontjában ezzel a lenyűgöző világító ördögszarvval, és tedd az ünneplést felejthetetlenné!

Méret: 18 x 20 cm. 

A termék működtetéséhez 2 db AA-s ceruzaelem szükséges melyeket a csomagolás nem tartalmaz. 

 

 

Adatok
Gyártó
Szoti
Termékazonosító
13564
Cikkszám
09707
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!