3 részes Ördög jelmez szett, latex, 09708

-17%
3 részes Ördög jelmez szett, latex, 09708
3 részes Ördög jelmez szett, latex, 09708
3 részes Ördög jelmez szett, latex, 09708
3 részes Ördög jelmez szett, latex, 09708
3 220 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

2 680 Ft
Kezdete: 2024.04.11   A készlet erejéig!

3 részes Ördög jelmez szett, latex

Készülj fel arra, hogy az ördög bőrébe bújj ezzel a 3 részes latex ördög jelmez szettel! Legyen szó Halloween partiról, jelmezbálról vagy bármilyen tematikus eseményről, ez a szett tökéletes választás, ha igazán ki szeretnél tűnni a tömegből.

A szett tartalmaz két lenyűgözően valósághű latex ördög szarvat, amelyek könnyedén rögzíthetők a fejedre, így biztosítva, hogy egész este a helyükön maradjanak. Ezek a szarvak nemcsak látványosak, de rendkívül részletes kialakításukkal garantáltan elcsábítanak minden tekintetet.

Melléjük társul egy ördögi áll, ami extra karaktert ad a jelmezednek. Ez a részletgazdag latex darab tökéletesen simul az arcodra, így biztosítva, hogy a jelmezed mindenki számára emlékezetes legyen.

A szettet egy félelmetesen valósághű ördögi orr egészíti ki, ami az arcodra illesztve teljesen megváltoztatja a megjelenésedet, így igazán ördögi karakterré varázsolva téged.

Ez a 3 részes latex ördög jelmez szett ideális választás, ha szeretnéd magad kifejezni és garantáltan a figyelem középpontjában akarsz lenni. A két szarv, az áll és az orr kombinációja biztosítja, hogy jelmezed nemcsak kreatív, hanem hátborzongatóan valósághű is legyen. Dobj fel egy piros arcfestést a kiegészítők mellé és állj a reflektorfénybe ezzel a félelmetes és látványos ördögi szettel!

Méret: 9 x 20 cm. 

Az ár 1 szettre vonatkozik!

 

 

Adatok
Cikkszám
9708SZ
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!