Kicsi állatos fémpersely, 31842

-17%
Kicsi állatos fémpersely, 31842
Kicsi állatos fémpersely, 31842
Kicsi állatos fémpersely, 31842
Kicsi állatos fémpersely, 31842
1 140 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

950 Ft
Kezdete: 2024.05.09   A készlet erejéig!

Kicsi állatos fémpersely

Fedezd fel ezt a nagy méretű fémperselyt, amely tökéletes választás minden gyermek számára, akik szeretik az állatokat és a takarékoskodást. Ez a tágas persely különböző állatos díszítésekkel érkezik, így minden gyermek megtalálhatja a kedvencé.

A fémpersely nemcsak dizájnos, hanem rendkívül praktikus is. Az erős és tartós anyaga garantálja, hogy a gyermek aprópénze biztonságban lesz benne. A persely tetején található nyílás elég nagy ahhoz, hogy könnyedén beleférjenek az aprópénzek és papírpénzek, miközben a lezárható alja biztosítja, hogy a megtakarítások ne veszítsenek el.

Szerezd be ezt a nagy méretű, állatos fémperselyt, és nézd meg, ahogyan a gyermeked lelkesen kezdi el gyűjteni a pénzt, miközben tanul a pénz értékéről és a megtakarítás fontosságáról.

A persely mérete: 10 x 15 cm.

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A termék több színben, mintázatban, változatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem fogadhatunk el!

Adatok
Cikkszám
31842
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!