Rendelj Most 50.000.-Ft Felett és Ingyen kiszállítjuk a Rendelésed!

18

Notesz lakattal és tollal, unikornisos, 70966

Cikkszám: 
70966

Notesz lakattal és tollal, unikornisos

Fedezze fel ezt a varázslatos gyermek noteszt, ahol a praktikus hasznosság és a mesebeli álmodozás találkozik! Az unikornisos gyermek notesz nem csak egy átlagos jegyzetfüzet: ez egy ajtó egy csodálatos, mesebeli világba, amely serkenti a gyermek kreativitását és képzeletét.

Az elbűvölő illusztrációk, melyek a notesz borítóját díszítik, meghozzák a gyermek fantáziáját, és inspirálják őket ahhoz, hogy gondolataikat és álmaikat papírra vetik. Unikornisok, ezek a mítikus lények, amelyek a történetekben a reményt és a pozitivitást jelképezik, most közvetlenül a gyermek kezében is ott lesznek.

De a dizájn csupán a kezdet! A notesz mellé járó lakat és toll nemcsak hasznos kiegészítők, de hozzáadják azt a kis pluszt, ami igazán különlegessé teszi ezt a terméket. A lakat garantálja a titkosságot, és biztosítja, hogy a gyermek legféltettebb gondolatai és álmai biztonságban maradjanak. Eközben a toll kényelmes és pontos írást biztosít, így a notesz tökéletes társa lesz minden kis írónak. Összességében, ez az unikornisos, lakatos gyermek notesz egy tökéletes ajándék, ami ötvözi a gyakorlati hasznosságot a mágikus inspirációval.

A notesz mérete: 13 x 17 cm.

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A termék több színben és mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű.

FIGYELEM! Amennyiben nem jelezte hogy milyen színben, mintában illetve formában akarja a terméket fogadni, a véletlen kiválasztással kapcsolatban reklamációt nem fogadunk el.

1 099 Ft 
899 Ft
Kezdete: 2024.05.20   A készlet erejéig!
Megtakarítás 200 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Notesz lakattal és tollal, unikornisos, 70966
Notesz lakattal és tollal, unikornisos, 70966
18
1 099 Ft 
899 Ft