Rendelj Most 50.000.-Ft Felett és Ingyen kiszállítjuk a Rendelésed!

18

Notesz lakattal és tollal, macis, 32078

Cikkszám: 
32078

Notesz lakattal és tollal, macis

A gyermekkori emlékek, gondolatok és álmok megőrzése olyan kincs, mely idővel még értékesebbé válik. Bemutatjuk a kifejezetten gyerekek számára tervezett notesz szettünket, mely nem csupán a gondolatok írására kínál lehetőséget, hanem egyben egy stílusos kiegészítő is a mindennapokban.

Egyedi macis díszítése révén a notesz azonnal elnyeri a gyerekek szívét. A vidám macik nem csak a kicsik arcára csalnak mosolyt, de a notesz használatát is izgalmassá teszik. Egy ilyen bájos külsejű füzetben még a házi feladatok írása is élvezetesebbé válhat!

De nem csak a külseje teszi különlegessé ezt a szettet. A csomagban található tollal az írás élménye is felejthetetlen. A toll ergonomikus kialakítása biztosítja, hogy a kicsik kezében is kényelmesen illeszkedjen, így segítve az írási készségek fejlődését.

És persze nem feledkezhetünk meg a lakatról sem! Minden gyermeknek vannak titkai, melyeket mélyen magában őriz. Ennek érdekében a noteszt egy praktikus lakattal láttuk el, hogy gyermeke minden titkát biztonságban tudhassa. Az összetartozó kulcs segítségével pedig csak ő, vagy az általa meghatározott személyek férhetnek hozzá az írásaihoz.

Ez a gyerek notesz szett tehát nem csak egy egyszerű füzetet és tollat jelent, hanem egy személyes kis világot, ahol a gondolatok, álmok és titkok biztonságban vannak. Adja meg gyermekének ezt az értékes ajándékot, hogy a kreativitás szárnyra kaphasson!

A notesz mérete: 13 x 18 cm.

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A termék több színben és mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű.

FIGYELEM! Amennyiben nem jelezte hogy milyen színben, mintában illetve formában akarja a terméket fogadni, a véletlen kiválasztással kapcsolatban reklamációt nem fogadunk el.

1 099 Ft 
899 Ft
Kezdete: 2024.05.20   A készlet erejéig!
Megtakarítás 200 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Notesz lakattal és tollal, macis, 32078
Notesz lakattal és tollal, macis, 32078
18
1 099 Ft 
899 Ft