Rendelj Most 50.000.-Ft Felett és Ingyen kiszállítjuk a Rendelésed!

18

Notesz lakattal és tollal, divatos, 31101

Cikkszám: 
31101

Notesz lakattal és tollal, divatos

A kislányok különleges világába vezető kulcsot kínálunk ezzel a gyerek notesz szettel, amely nem csupán egy egyszerű füzetet takar. Bemutatjuk azt a szettet, amelyben minden apró álom, gondolat és titkos kívánság biztonságban van és egy varázslatosan kialakított notesz oldalain található meg. A lányos motívumokkal teli díszítés egy álomszerű világot tár elénk tele divatos ruhákkal, napszemcsikkel, rúzsokkal, parfümmel és stb.

A szettben található toll tökéletes társ az írás folyamatához. Ergonomikus kialakításának köszönhetően kényelmesen illeszkedik a kicsik kezébe, így támogatva a kreatív gondolkodást és az írási készségek fejlődését. A toll finom tintája pedig a különleges pillanatokat még ragyogóbbá teszi.

S persze, nem szabad megfeledkezni a notesz legfontosabb kiegészítőjéről, a lakatról! A gyermekeknek sokszor vannak olyan titkaik, melyeket csak maguknak, vagy egy-egy bizalmas barátnak szeretnének elmesélni. E lakat ezen titkok őrzője lesz, hiszen csak a hozzá tartozó kulccsal lehet megnyitni a noteszt. Így a kislányok biztonságban tudhatják legféltettebb gondolataikat.

Ez a gyerek notesz szett tehát nem csak egy íróeszközt és egy füzetet kínál, hanem egy olyan különleges világot, ahol a fantázia, az álmok és a valóság közötti határ elmosódik. Adja meg lányának, unokájának vagy keresztgyermekének ezt az élményt, és engedje, hogy a kreativitása szárnyaljon!

A notesz mérete: 13 x 18 cm.

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A termék több színben és mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű.

FIGYELEM! Amennyiben nem jelezte hogy milyen színben, mintában illetve formában akarja a terméket fogadni, a véletlen kiválasztással kapcsolatban reklamációt nem fogadunk el.

1 099 Ft 
899 Ft
Kezdete: 2024.05.20   A készlet erejéig!
Megtakarítás 200 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Notesz lakattal és tollal, divatos, 31101
Notesz lakattal és tollal, divatos, 31101
18
1 099 Ft 
899 Ft