Rendelj Most 50.000.-Ft Felett és Ingyen kiszállítjuk a Rendelésed!

27

Notesz lakattal és tollal, dinós, 32468

Cikkszám: 
32468

Notesz lakattal és tollal, dinós

A gyermeki kreativitás határtalan világában minden kis részlet számít. Bemutatjuk Önnek azt a noteszt, amely nem csak egy egyszerű írószer, hanem egy teljes kaland! Ezt a különleges gyerek noteszt dinoszauruszos díszítéssel láttuk el, így azonnal megragadja a fiatal kalandvágyók fantáziáját és érdeklődését.

De várjunk csak, ez még nem minden! A noteszhez mellékeltünk egy lakatot és egy kulcsot is, így gyermeke biztonságban tudhatja legféltettebb titkait, álmait és kincseit. Ez a funkció nem csak a titokmegőrzést segíti elő, hanem a gyerekek felelősségtudatát is erősíti, hiszen a kulcsukat gondosan kell őrizniük.

És természetesen nem hagyhatnánk ki a notesz legfontosabb kiegészítőjét: a tollat! A csomagban található toll kényelmes és praktikus, tökéletesen illik a notesz stílusához és kiválóan alkalmas a kis kéznek. Legyen szó iskolai feladatokról, naplóírásról vagy csak egyszerű rajzolásról, ez a notesz mindenben a gyermek társa lesz.

Ez a dinoszauruszos notesz nem csak egy íróeszköz, hanem egy eszköz a kreativitáshoz, az önkifejezéshez és a fejlődéshez. Ajándékozza meg gyermekeit egy olyan eszközzel, amely örökké emlékezetes marad számukra!

A notesz mérete: 11 x 15 cm.

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A termék több színben és mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű.

FIGYELEM! Amennyiben nem jelezte hogy milyen színben, mintában illetve formában akarja a terméket fogadni, a véletlen kiválasztással kapcsolatban reklamációt nem fogadunk el.

1 099 Ft 
799 Ft
Kezdete: 2024.05.20   A készlet erejéig!
Megtakarítás 300 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Notesz lakattal és tollal, dinós, 32468
Notesz lakattal és tollal, dinós, 32468
27
1 099 Ft 
799 Ft